Wat is de beste draadloze deurbel met 2 ontvangers?

Een draadloze deurbel met 2 ontvangers is handig om te hebben, omdat je het belgeluid zo op verschillende plekken goed kan horen. Dat is vooral praktisch in een groot gebouw. Of als je ook op een verdere plek de bel goed wilt horen. Wil jij ook een draadloze deurbel met 2 ontvangers kopen? Ontdek dan de beste modellen van dit moment in onderstaand artikel!

Tecknet

Met deze milieuvriendelijke draadloze deurbel hoor je in de hele woning wanneer er aangebeld wordt. Je kiest zelf één van de 32 melodieën en het juiste volume. Daarbij lichten de ontvangers op wanneer er aangebeld wordt. Ideaal voor slechthorende! De deurbel set is verder volledig draadloos en...

€59,95
Bekijken
Avantek (X-Sense)

Een deurbel met te weinig volume is een veelvoorkomend probleem. Zeker in een deze tijd waar de pakketbezorgers dagelijks door onze straat rijden. Het missen van de bel komt nog wel eens voor en is uiterst vervelend. Leuk bezoek of een belangrijk pakketje ontvangen we namelijk graag. Goeie reden...

€32,95
Bekijken
ELRO

Met de ELRO DB3000 draadloze deurbel set hoor je altijd wanneer iemand voor je deur staat. Deze hoogwaardige set bestaat uit een stevige, waterproof beldrukker en 2 plug-in binnen units met hoge kwaliteit speakers. Zo hoor je in de hele woning de bel wanneer er iemand aanbelt. Omdat je de binnen...

€25,99
Bekijken
Strex

Met de Strex Draadloze Deurbel set hoor je altijd luid en duidelijk wanneer er iemand aanbelt. De beldrukker werkt op een batterij waardoor deze bij elke deur of poort kan worden gemonteerd. De ontvanger heeft een ontvangst van 300 meter en kan in elk stopcontact worden geplaatst. Je kan kiezen...

€24,95
Bekijken
Bell4U

Kenmerken Bell4U draadloze deurbelset De ontvangers steekt u in het stopcontact, waar u maar wenst De drukker wekt kinetische energie op tijdens het indrukken van de beldrukker, waardoor batterijen niet nodig zijn Gemonteerd in 5 minuten met Nederlandse handleiding De deurbelset is zeer...

€31,95
Bekijken

Belangrijk aandachtspunten bij de aankoop van een draadloze deurbel met 2 ontvangers

Allereerst dien je er uiteraard op te letten of de deurbel wel twee ontvangers heeft, maar er zijn nog een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Ze komen hieronder aanbod.

Bereik

Niet elke deurbel heeft hetzelfde bereik. Bij sommige is de afstand slechts 100 meter, terwijl dit bij andere 300 meter of zelfs meer is. Een groot bereik is vooral belangrijk indien je de bel gaat gebruiken in een groot gebouw of vanop een afstond. Zo blijft het optimaal werken.

Kwaliteit

De kwaliteit is ook een erg belangrijk punt om naar te kijken. De deurbel moet namelijk waterdicht en stevig zijn zodat het voor een lange tijd meegaat. Gelukkig zit dat bij de meeste draadloze bellen wel goed, maar je kan het toch maar beter nakijken om zeker te zijn.

Aantal melodieën

Variatie in melodie is erg aangenaam, want na een tijdje raak je hetzelfde deuntje beu gehoord. Bovendien is de kans zo groot dat je dan een melodietje vindt dat volledig naar je smaak is.

Oplichtende ontvangers

Sommige draadloze deurbellen hebben oplichtende ontvangers. Als je geen last hebt van je gehoor is dit niet meteen een noodzaak, maar voor slechthorende is dit een grote hulp. Ook kan het voorvallen dat je belvolume per ongeluk te laag staat. Indien je dan een oplichtende ontvanger hebt, mis je zeker nooit je bezoek.

De beste draadloze deurbellen met 2 ontvangers: dit is onze keuze

De beste draadloze deurbel met 2 ontvangers vinden is geen makkelijke klus. Daarom zijn wij voor jou opzoek gegaan. We hielden tijdens onze zoektocht rekening met de klanttevredenheid, kwaliteit en enkele andere belangrijk puntjes. Hieronder ontdek je het resultaat!

1. Bella Bell draadloze deurbel

Met dit draadloze deurbel duo pakket van Bella Bell hoor je in de hele woning wanneer er aangebeld wordt. Je kiest zelf één van de 58 melodieën en het juiste volume. Tevens lichten de ontvangers op wanneer er aangebeld wordt. Ideaal voor slechthorende! De deurbel set is verder volledig draadloos...
Bekijken
€34,95

De Bella draadloze deurbel heeft zeker een melodie die bij je past, want je kan kiezen uit maar liefst 56 verschillende soorten. En ook het volume kan aangepast worden. Zo zet je het makkelijk stiller wanneer je baby slaapt.

Het is gemaakt uit waterbestendig en erg stevig. Je bent er dus zeker van dat het lang meegaat. Daarnaast heeft het een groot bereik van 300 meter en kan je het eenvoudig installeren.

Vind je het niet fijn om de batterij te moeten vervangen? Dan kan je ook kiezen voor de versie zonder batterij. Deze werkt aan de hand van kinetische energie.

 • Mooi design
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Is ook verkrijgbaar zonder batterij
 • Heeft geen camera


2. Athletix Draadloze Deurbel set

De BESTVERKOCHTE Athletix deurbellen set van 2020! Met deze volledig batterij-vrije en draadloze deurbel die 52 verschillende melodieën en 4 volumestanden laat je bezoekers niet meer voor een dichte deur staan, terwijl je thuis bent!Geen geklungel met kabels of batterijen. Deze waterdichte plug...
Bekijken
€34,95

De stijlvolle Arhletix draadloze deurbel is niet alleen fijn om naar te kijken, maar heeft nog tal van andere voordelen. Zo werkt het via kinetische energie waardoor je nooit meer batterijen moet vervangen.

Daarnaast heeft het 51 melodieën, waaronder liedjes van The Beatles, kersliedjes en nog veel meer. Van deze deurbel word je vrolijk!

De goede prijs-kwaliteitverhouding is eveneens een grote troef. Daarnaast heeft het een groot bereik van 300 meter zonder obstakels en 150 met obstakels en is het ontzettend snel geïnstalleerd.

 • Werkt zonder batterij
 • Heeft een groot bereik
 • Voorzien van een goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Je kan zelf geen melodieën instellen


3. ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set

Met de ELRO DB3000 draadloze deurbel set hoor je altijd wanneer iemand voor je deur staat. Deze hoogwaardige set bestaat uit een stevige, waterproof beldrukker en 2 draagbare binnen units met een hoge kwaliteit speaker. Zo hoor je in de hele woning de bel wanneer er iemand aanbelt. Omdat de...
Bekijken
€24,99

De mooie ELRO DB3000 deurbel is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Daardoor is er altijd eentje die goed bij je voordeur past.

Op vlak van melodie is het ook niet saai, want je hebt de keuze uit 52 verschillende soorten. Het belvolume is eveneens aanpasbaar en het bereik is groot. Dat betekent dat je bel overal goed zal horen.

Daarnaast heeft dit toestel een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een prikje krijg je dus een interessante draadloze deurbel waar je jarenlang van kan genieten.

 • Veel verschillende melodieën om uit te kiezen
 • Heeft een groot bereik
 • Kwalitatief
 • Heeft geen camera