Beste draadloze deurbel zonder camera

Een draadloze deurbel zonder camera heeft tegenover een video deurbel als groot voordeel dat het minder stroom en internet verbruikt. Daarnaast is het heel wat goedkoper. Vind je dit soort deurbel interessant? Dan is het een goed idee om te weten te komen welke de beste draadloze deurbellen zonder camera zijn van dit moment. En dat ontdek je in dit artikel!

Beste draadloze deurbellen zonder camera van 2023

Smart Home Beveiliging

De slimme deurbel met camera Doorguard XS™ bewaakt je voordeur, stuurt smartphone meldingen en laat je zien wie er voor de deur staat! Je ontvangt smartphone meldingen zodra er iemand op de bel drukt of als er een beweging wordt gedetecteerd. Er wordt automatisch video opgenomen worden die...

€139,00
Bekijken
Hombli

Deze slimme deurbel van Hombli zorgt ervoor dat je dag en nacht ziet wie er aanbelt vanaf waar je ook bent. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je een bezoeker of pakketbezorger mist! Via de gratis Hombli app (iOS en Android), ontvang je een notificatie op je telefoon als er iemand...

€155,95
Bekijken
np-products

Product omschrijving NP Products Videodeurbel Type T31 inclusief een 64GB opslag kaart 5G verbinding kan je zonder abonnement zorgeloos opnemen deze deurbel is inclusief een 45 graden montage beugel. Met de NP Products videodeurbel kan zonder abonnement zorgeloog genieten van alle confor met...

€114,95
Bekijken
np-products

Productbeschrijving NP Products Videodeurbel Type T31 inclusief een 32GB opslag kaart 5G verbinding inclusief 45 graden montage beugel. Met de NP Products video deurbel met 32GB opslag kaart zodat u geen abonnement hoeft af te sluiten met een 5G verbinding zit je helemaal gebeiteld. Met de...

€109,95
Bekijken
JL Lifestyle

De videodeurbel van JL Lifestyle laat je altijd weten wie voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of pakketje misloopt. De JL Lifestyle is een deurbel van hoge kwaliteit. Door de scherpe beelden zie jij altijd wie voor de deur staat. De slimme deurbel van JL Lifestyle werkt op geluids- en...

€0,00
Bekijken

Is een draadloze deurbel zonder camera iets voor jou?

Met een draadloze deurbel worden er geen beelden opgeslagen. Het zorgt daarom ook voor meer privacy. Als je dat erg belangrijk vindt, is dit soort draadloze deurbel de beste optie voor jou. Ook als je budget niet zo groot is, is het een goede keuze. Want het prijsverschil tussen deurbellen met en zonder camera is erg groot.

Houd rekening met deze aandachtspunten bij de aankoop van een draadloze deurbel

Als je er zeker van wilt zijn dat je de beste draadloze deurbel zonder camera koopt, is het verstandig om rekening te houden met enkele aandachtspunten. Welke dat zijn, vertellen we je hieronder!

Aantal melodieën

Hoeveel melodieën die een deurbel af kan spelen, hangt af van model tot model. Het is wel fijn als de bel veel verschillende tonen kan afspelen, omdat je zo kan zorgen voor wat afwisseling. Steeds dezelfde melodie horen is nu eenmaal niet aangenaam.

Kwaliteit

Kwaliteit is het belangrijkste aandachtspunt bij het uitzoeken van een draadloze deurbel zonder camera. De bel moet buiten hangen, dus is het belangrijk dat het waterbestendig en stevig is. Zo gaat het lang mee.

Installatiegemak

De ene deurbel is iets makkelijker om te installeren dan de andere. Als je zelf geen held bent met die dingen, kies je het best voor een draadloze deurbel die je makkelijk kan bevestigen.

Dit zijn de beste draadloze deurbellen zonder camera

Hoewel de meeste draadloze deurbellen een camera hebben, zijn er toch nog heel wat deurbellen zonder. Dat maakt kiezen niet makkelijk. Maar geen nood, wij hebben de beste draadloze deurbellen voor je gezocht zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen. De resultaten vind je hieronder!

1. Transnect draadloze deurbel met 2 Ontvangers

Met deze draadloze duopack hoor je in de hele woning wanneer er aangebeld wordt. Je kiest zelf één van de 60 melodie?n en het juiste volume. Tevens lichten de ontvangers op wanneer er aangebeld wordt. Ideaal voor slechthorende! De deurbelset is verder volledig draadloos en dus zeer eenvoudig te...
Bekijken
€26,89

De Transnect draadloze deurbel is een waterbestendige en stevige deurbel die talloze jaren meegaat. Het heeft twee ontvangers met een bereik van 200 meter.

De bel heeft daarnaast maar liefst 60 verschillende melodieën waardoor je het nooit beu raakt. Ook het volume kan je regelen zodat het voor jou aangenaam is om te horen. Ben je slechthorende? Dan is dit eveneens een goede optie, want wanneer er iemand aanbelt, licht het op.

De Transnect deurbel is daarnaast voorzien van een strak uiterlijk. Het heeft ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het is dus op alle vlakke een goede keuze!

 • Kwalitatief
 • Goedkoop
 • Veel melodieën
 • Geen specifieke nadelen


2. ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set

Met de ELRO DB3000 draadloze deurbel set hoor je altijd wanneer iemand voor je deur staat. Deze hoogwaardige set bestaat uit een stevige, waterproof beldrukker en een draagbare binnen unit met een hoge kwaliteit speaker. Omdat de binnen unit op batterijen (incl.) werkt kun je hem overal...
Bekijken
€17,99

De ELRO DB3000 draadloze deurbel heeft 52 verschillende melodieën. Je kan dus af en toe afwisselen van liedje om het aangenaam te houden. Daarnaast is het bestand tegen water en erg kwalitatief waardoor het lang meegaat.

Met een bereik van tot wel 300 meter kan je het overal in huis bevestigen. Het volume kan je eveneens aanpassen. Het luidste is 110dB. Ideaal als je bijvoorbeeld een feestje geeft.

De deurbel is daarnaast makkelijk om te installeren aan de hand van enkele schroefjes en kleefstrips. Ook het compact design maakt de montage eenvoudiger. Het toestel ziet er bovendien erg leuk uit en is verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

 • Veel melodieën
 • Goedkoop
 • Kwalitatief
 • Heeft maar één ontvanger


3. Strex Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers

Strex Draadloze Deurbel | Plug & Play | 150 Meter | 58 Melodieën | 4 Volume Niveau's | Deurbelset Features ▶ Betrouwbaar bereik tot 150M: De Strex deurbel heeft een bereik van 150 meter. Ruimschoots genoeg voor woningen en bedrijfspanden maar ook bijvoorbeeld boerderijen of als...
Bekijken
€31,46

De Strex draadloze deurbel heeft twee ontvangers met een bereik van 150 meter. Zo kan je het bevestigen waar je maar wil. Het ontwerp is waterdicht, stijlvol en robuust.

Dankzij de 58 Verschillende melodieën hoef jij niet steeds hetzelfde deuntje te horen. Het toestel heeft ook vier verschillende geluidsniveaus, van 0 tot 115DB. Installeren gaat eveneens eenvoudig en de plakstrips en schroeven krijg je er al meteen bij.

De deurbel heeft ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het werkt op batterijen, maar als je dat verkiest, kan je ook een bedrade versie kopen.

 • Veel melodieën
 • Eenvoudig om te installeren
 • Goede kwaliteit
 • Niet zo goedkoop