Beste voordeur camera met beeldscherm: hoe kies je de juiste?

Met een voordeur camera met beeldscherm zie je meteen wie er bij jou op bezoek komt. Dat zorgt voor heel wat veiligheid. Wil jij ook graag een voordeur camera met beeldscherm kopen? Dan is het een goed idee om te ontdekken wat de beste modellen zijn in dit artikel. Zo ben je zeker van een goede koop!

Beste voordeur camera’s met een beeldscherm: top-5

Eufy by Anker

Eufy Video Doorbell HomeBase 2De draadloze videodeurbel van Eufy werkt op batterijen, waardoor je hem makkelijk zelf installeert. Bedraad installeren is in dit geval niet mogelijk. Bovendien zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, wat betekent dat je...

€199,00
Bekijken
Eufy by Anker

Eufy Video DoorbellDe Eufy Video Deurbel Slim is een slimme deurbel met gong die beeldmateriaal lokaal opslaat. Je plaatst de gong in een stopcontact, waarna je zowel in huis als via de app hoort dat er iemand voor de deur staat en aanbelt. Daarnaast slaat de gong camerabeelden op, waarna je deze...

€99,00
Bekijken
Xecurity

De draadloze WiFi videodeurbel van de Xecurity X-One laat je altijd weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of pakketje misloopt. De Xecurity X-One slimme deurbel werkt op geluids- en bewegingssensor. Als er iemand aanbelt rinkelt niet alleen de bel in huis maar ontvang je...

€84,95
Bekijken
Xecurity

De draadloze WiFi videodeurbel van de Xecurity X-One laat je altijd weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of pakketje misloopt. De Xecurity X-One slimme deurbel werkt op geluids- en bewegingssensor. Als er iemand aanbelt rinkelt niet alleen de bel in huis maar ontvang je...

€71,95
Bekijken
Ring

Compact, betaalbaar, en altijd ingeschakeld. De Video Doorbell Wired biedt veel voor weinig. Je kunt de deurbel op je bestaande deurbelbedrading aansluiten voor continue stroom en beveiliging. Met 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen...

€49,99
Bekijken

Aandachtspunten bij de aankoop van een voordeur camera met beeldscherm

Om de juiste voordeur camera met beeldscherm te kunnen vinden, is het belangrijk dat je rekening houdt met onderstaande aandachtspuntjes.

Grootte en kwaliteit van het scherm

Als je op zoek bent naar een voordeur camera met beeldscherm is het uiteraard belangrijk dat het scherm kwalitatief is en dat het formaat voor jou handig is. Bekijk dus de resolutie en de afmetingen voordat je tot aankoop overgaat.

Aantal beltonen

Het aantal melodieën die mogelijk zijn, hangt af van voordeurcamera tot voordeurcamera. Het is fijn om de keuze te hebben tussen heel wat verschillende tonen, omdat je zo af kan wisselen en het voor jou fijn blijft om te horen.

Installatiegemak

De ene voordeurcamera installeer je makkelijker dan de andere. Vind je dingen installeren doorgaans niet zo eenvoudig? Dan houd je beter ook rekening met het installatiegemak van het toestel.

Uiterlijk

Hoe de voordeur camera eruitziet, is misschien niet het belangrijkste aandachtspunt, maar het kan je wel helpen om makkelijker een beslissing te nemen. Kies dus bij voorkeur voor eentje dat er mooi uitziet en past bij de rest van je woning.

De beste voordeur camera’s met beeldscherm: dit is onze top 3

Als je van plan bent om een voordeur camera met beeldscherm te kopen, zijn er natuurlijk heel wat verschillende modellen om uit de kiezen. Maar veel hoef je niet te zoeken, want wij hebben de beste camera’s voor jou al uitgezocht. Hieronder ontdek je onze top 3!

1. Smartwares Video intercom system DIC-22412

Weet wie er voor je deur staat door bezoekers te zien en te spreken voordat je de deur opent met de Smartwares DIC-22122 Video Intercom Systeem. Het video intercom systeem bevat een buitenunit van geborsteld aluminium en twee binnenschermen met LCD monitor. De gemakkelijke 2-draadse installatie...
Bekijken
€199,00

Het Smartwares Video intercom systeem speelt maar liefst 52 verschillende melodieën af. Je hebt de keuze uit heel wat leuke deuntjes. Er zit dus vast eentje bij volledig naar je smaak.

Deze voordeur camera heeft ook een 7 inch lcd-scherm dat je met aanraking kan bedienen. Dat maakt het eenvoudig in gebruik. Het is daarnaast tweedraads waardoor je het bijna in elk huis kan gebruiken op de huidige bedrading.

Het binnenscherm heeft eveneens een knop die antwoorden mogelijk maakt. Zo garandeert de voordeur camera je veiligheid.

 • 52 verschillende melodietjes
 • Heeft een mooi lcd-touchscreen
 • De antwoordknop maakt het je mogelijk om te praten met je bezoekers
 • Werkt niet met een app


2. ELRO DV50 IP Wifi Deur Intercom

Met de ELRO DV50IP IP Deur Intercom kun je altijd zien wie er voor de deur staat, of je nu thuis bent of niet. Deze set wordt geleverd met een 7” monitor om de beelden binnenshuis te bekijken. Het is echter ook mogelijk om de ELRO DV50 te gebruiken i.c.m. de ELRO Intercom App. Deze app maakt het...
Bekijken
€249,00

De ELRO DV50 IP wifi Deur Intercom is verkrijgbaar met één of twee monitoren. Het grootste voordeel van deze voordeur camera is dat je altijd kan zien wie voor je huis staat waar je ook bent. Het heeft namelijk een app waardoor je de beelden op je smartphone kan bekijken.

De voordeurcamera heeft daarnaast 16 verschillende melodietjes en maakt tweewegcommunicatie mogelijk. Niet alleen via het beeldscherm, maar ook langs je smartphone.

Dankzij het nachtzicht kan je wanneer het donker is in de gaten houden wie voor je voordeur staat. De camera is ook volledig waterproof en inclusief handige montagebeugel met regenkap.

 • Dankzij de app kan je ook op afstand zien wie voor je deur staat
 • Erg kwalitatief en weerbestendig
 • Nachtzicht tot 5 meter
 • Weinig verschillende beltonen


3. Doorsafe Internet video deurbel met camera

Plus- & minpunten van deze internet deurbel met camera:+ Compact formaat en zeer robuust metalen zink/aluminium deurbel met een mooi strak design. Zowel in het zwart als in het zilver beschikbaar.+ Het nachtzicht is op basis van 6 infrarood LED’s en schakelt automatisch aan en uit.+ Dit...
Bekijken
€313,00

De Doorsafe video deurbel met camera heeft een mooi 7 inch IPS full-touch kleurenscherm. Dat maakt het aangenaam in gebruik. Het is tevens voorzien van 16 melodietjes en stevig dankzij het zink en aluminium waaruit het vervaardigd is.

De beelden worden opgeslagen op de bijgeleverde SD-kaart waardoor je ze altijd terug kan bekijken. Zo heb je ook bewijsmateriaal wanneer dat nodig is.

Je kan de camera ook verbinden met je smartphone. Dat geeft je meer veiligheid, omdat je altijd en overal kan zien wie er voor je voordeur staat.

 • Mooi touchscreen dat de bediening eenvoudig maakt
 • Heeft een uitstekende kwaliteit
 • De beelden worden opgeslagen op SD-kaart
 • Heeft een app waardoor je op afstand kan zien wie er voor je deur staat
 • Niet zoveel melodietjes