video deurbel

Deurbel met camera draadloos

Uitvinding

Wat een geweldige nieuwerwetse uitvinding, een deurbel met camera draadloos. Geen ouderwetse klopper, deurbel, winkelbel of bons op de deur, maar een deurbel met een draadloze camera.

Deurbel met camera draadloosZo is niet alleen duidelijk is dat er iemand voor de deur staat, maar ook wie er staat. Daarnaast is de deurbel draadloos makkelijk te monteren door het draadloze systeem.

Eigen keus

Bij een ouderwets signaal wordt je op de hoogte gebracht van het feit dat er iemand voor de deur staat, maar niet altijd zit je hier op te wachten. Met behulp van de deurbel met camera draadloos kun je zien of het welkome visite betreft of dat er een vertegenwoordiger voor de deur staat. Mijn goeie vriend Joren (check zijn blog!) durft zelfs vragen aan mensen om even dichtbij de camera te komen zodat hij 100% zeker weet dat de persoon waarvoor hij opendoet iemand is die hij écht wil zien. Je MOET het natuurlijk niet zo consequent gebruiken!

De deurbel met draadloze camera maakt het mogelijk om zelf de keuze maakt of je open doet of niet. Breek je de activiteit waar je mee bezig was af om open te doen of ga je door met datgene wat je van plan was?

Veiligheid

Daarnaast is de deurbel met camera draadloos en extra middel tegen ongewenst bezoek. Geen onbekende die met een smoes kan proberen binnen te komen om u op een vervelende manier te verrassen.