video deurbel

Video deurbel draadloos

Tegenwoordig zijn er vele soorten deurbellen.

Vaste deurbellen zoals we hem al jaren kennen en draadloze deurbellen. Deurbellen met leuke deuntjes, geluidjes of zelfs opgenomen fragmenten. Ook zijn er deurbellen met audio, waarmee u door middel van een microfoon kan praten met de persoon die voor uw deur staat.

VIDEO DEURBEL DRAADLOOS

Het meest veilige tegenwoordig is een video deurbel draadloos.

Hiermee kunt u niet alleen spreken met de persoon die aan uw deur staat maar deze persoon ook zien. Draadloos, dus zonder irritant lange kabels die overal in de weg zitten waarover u kunt struikelen.

Via een kleine camera bij de video deurbel draadloos kunt u op een schermpje zien wie er bij de deur staat. Tegenwoordig zijn er ook nog eens deurbellen waarmee je vanop afstand de deur kan openen, kan spreken met de persoon aan de deur of zelfs bepaalde compartimenten om pakjes in te laten deponeren kan openen. We noemen dit soort deurbellen “slimme deurbellen”.

In uw huis kunt u een scherm van de video deurbel draadloos plaatsen, bijvoorbeeld op de muur van de ruimtes waar u het meeste komt. Sommige video deurbel draadloos hebben een verplaatsbare scherm die u zelfs in uw tas kan stoppen.

De meeste video deurbel draadloos hebben een bereik van rond de 25 á 30 meter. Hierdoor heeft u meestal door het hele huis bereik. Soms zelfs in uw tuin of op uw balkon heeft u bereik.

Graag de meeste veiligheid? Neem een video deurbel draadloos.